Hur vi förvaltar

Principer

Vi har fått ett stort förtroende att förvalta den dagen Du väljer att låta oss sköta Din förmögenhet. De principer som då omgärdar vårt arbetssätt sammanfattas i ett ord – TRUST. Detta står för:

Trygghet – Du som kund ska känna Dig trygg i hur Ditt kapital förvaltas

Relation – relationen mellan Din förvaltare och Dig blir långsiktig och ofta personlig

Utveckling – att Du som kund erhåller god utveckling till balanserad risk

Skräddarsytt  - vi kan erbjuda en unik portföljsammanställning anpassad för Dig

Transparens – Du ska förstå vad Du äger, och till vilken kostnad

Värderingar

Ovanstående leder till att våra värderingar styrs av detta förtroende vi fått från Dig. Det leder till en personlig förvaltning, där förvaltaren både är den som har kundkontakten och den som genomför affärerna. Vi vill att Du ska uppfatta förvaltningen som lättförståelig, och vi ska alltid vara tillgängliga för Dig som kund.Vi vill att vårt arbetssätt ska uppfattas som ärligt, och vi har alltid en långsiktighet i både relationen samt hur vi placerar Ditt kapital.

Vår målsättning är att över längre tidsperioder hjälpa Dig som kund att öka, bevara och skydda Ditt kapital.

Varför välja Linné?

Vi kan uppvisa dokumenterat goda historiska förvaltningsresultat. Detta är ett resultat av att vi förstår vad vi äger, är långsiktiga i våra placeringar, men också aktiva över tiden i våra placeringar. Vi vågar göra stora avsteg från index, vilket resulterat i att vi de senaste åren kunnat visa på en avkastning som är bättre än Stockholmbörsen inklusive utdelningar.

Givetvis är historisk avkastning ingen garanti för framtida avkastning. Vi anser dock att vårt arbetssätt över tiden genererat god avkastning till balanserad risk för våra kunder – något vi tror kan fortsätta.

Vi hoppas att Du också är intresserad av detta sätt att arbeta långsiktigt med Ditt kapital – kontakta oss för ett möte så kan vi berätta mer.

 

Det personliga engagemanget, den aktiva förvaltningen och de konkurrenskraftiga avgifterna gör mig nöjd med mitt val

- Jerker

 

Vi känner oss trygga med Linné Kapitalförvaltning

- Niklas Uddholm, CFO Awave AB


Vill du bli kontaktad?

Skriv in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig: