Pensionsrådgivning

Oberoende pensionsrådgivning

Vet Du hur Ditt pensionskapital är investerat? I vilka bolag och i vilka länder? Vet Du vem som sköter kapitalet och vad förvaltningen kostar?

Vår Pensionsspecialist kan hjälpa Dig att utreda var Du idag har Dina pensioner och vad det finns för möjligheter att förbättra förvaltningen.

Vår placeringsfilosofi för pensionsförvaltning är den samma som för kapitalförvaltning, det vill säga långsiktigt sparande i svenska aktier.

Intresseanmälan
Blandat005

Trygg förvaltning av pensionskapital

Vi förvaltar Ditt pensionskapital genom ett diskretionärt avtal där vi tar placeringsbesluten åt Dig för att skapa god avkastning på lång sikt. Idag är det många som inte vet hur deras pensionskapital är investerat, hur det har utvecklats, vad det kostar eller hur lång placeringshorisonten är. 

Vår placeringsfilosofi att investera långsiktigt i svenska bolag passar utmärkt för pensionssparande. Att som ung ha för lite aktieexponering i sin pensionsportfölj ökar risken att få för låga utbetalningar när man går i pension.

Vid förvaltning av pensionskapital så samarbetar vi primärt med Nordnet och Avanza. Här kan Du enkelt följa Din depå i realtid och ta fram rapporter och kostnadsredovisningar vid behov.

Blandat007
Quotes icon

Hos Linné Kapitalförvaltning bemöts vi på ett personligt, professionellt och kompetent sätt.

- Bosse & Sara, kunder sedan 2014

Quotes icon

Jag har överlämnat förvaltningen av mitt pensionskapital i professionella händer för min egen trygghets skull.

- Maria, kund sedan 2014

Vill du bli kontaktad?

Skriv in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig:

LinneKapital logo
© 2024 Copyright Linné Kapitalförvaltning